Tietoa yleisölle

Maailman Voittaja 2025 -näyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa on paljon ohjelmaa koko perheelle.

Suomen Kennelliitto järjestää Maailman Voittaja 2025 -näyttelyn Helsingissä Messukeskuksessa 8.-10.8.2025. Näyttely on kansainvälisen kennelunioni FCI:n vuosittainen arvonäyttely, joka järjestetään eri vuosina eri puolilla maailmaa.

Tämä on kolmas kerta, kun Maailman Voittaja -näyttely järjestetään Suomessa. Edelliset, vuosina 1998 ja 2014 Helsingissä Messukeskuksessa järjestetyt näyttelyt saivat paljon kiitosta osallistujilta eri puolilta maailmaa. Suomessa järjestetyt näyttelyt ovat olleet mallina muille vastaaville näyttelyille maailmalla.

Maailman Voittaja -näyttelyssä voi nähdä koiria eri puolilta maailmaa yli 320 rodusta. Näytteilleasettajat ja yleisö yhteenlaskettuna kolmipäiväisessä näyttelyssä ja sitä ennen järjestetyissä erikoisnäyttelyissä on useita kymmeniä tuhansia osanottajia.

Näyttelyn yhteydessä järjestetään myös paljon ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmat ja näyttelyn aikataulut julkaistaan lähempänä näyttelyä.

Tervetuloa mukaan yhteen maailman suurimmista koiranäyttelyistä!

Maailman Voittaja 2025 -näyttelyyn odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä eri puolelta maailmaa. Tervetuloa mukaan tapahtumaan!