Tapahtumapaikka – Messukeskus

Messukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Pasilassa. Messukeskuksen osoite on Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka, jossa saman katon alta löytyvät messu-, kongressi-, ravintola- ja hotellipalvelut. Messukeskus on esteetön, ja myös suurin osa ravintoloista on esteettömiä.

Messukeskus sijaitsee aivan Pasilan juna-aseman kupeessa. Paikalle pääsee kätevästi myös busseilla ja raitiovaunuilla. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 parkkipaikkaa.

Näyttelyyn saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä ruuhkat voivat hidastaa matkaa Messukeskukseen.

Autolla

Eri moottoriteiltä on helppo tulla Messukeskukseen. Messukeskuksen alueella on noin 4600 parkkipaikkaa. Lisää pysäköintipaikkoja on läheisellä Helsinki Areenalla.

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä näyttelyviikonlopun aikana.

Junalla

Kaikki kauko- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan juna-asemalla, joka on Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Juna-asemalta on noin 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Junamatka Helsingin keskustasta Pasilaan kestää noin viisi minuuttia. Tutustu junien kulkutietoihin osoitteessa www.vr.fi.

Lähiliikenne

Useat bussit pysähtyvät Messukeskuksen luona tai Pasilan asemalla. Tutustu paikallisbussiliikenteen aikatauluihin ja kulkutietoihin osoitteessa www.reittiopas.fi.

Taksi

Messukeskuksen edessä on taksitolppa. Taksin voi tilata verkon kautta tai puhelimitse. Lisää tietoa löytyy osoitteesta www.taksihelsinki.fi.

Etäisyyksiä Messukeskuksesta

Messukeskuksesta matkaa Helsingin keskustaan on noin 15 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa autolla noin 20 minuuttia. Lentokentälle pääsee myös junalla Pasilan juna-asemalta.

• Helsingin keskusta 5 km
• Pasilan asema 300 m 
• Lentokenttä 15 km
• Satamat 6 km 
• Turku 165 km
• Tampere 176 km

Maailman Voittaja 2025 -näyttelyyn odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä eri puolelta maailmaa. Tervetuloa mukaan tapahtumaan!