Saapuminen Helsinkiin

Helsinkiin on helppo tulla lentäen, laivalla, autolla tai junalla. Laivamatkalla voit nauttia saariston kauniista maisemista.
Kuva: © Ilmakuva / Helsinki Partners

Helsingissä kaikki on hyvin saavutettavissa. Tapahtumapaikat ja nähtävyydet ovat lähellä. Kaupungissa on toimiva joukkoliikenne. Maailman Voittaja 2025 -näyttelyn tapahtumapaikalle Messukeskukseen Pasilassa pääsee lähijunalla viidessä minuutissa kaupungin keskustasta. Liikenteen solmukohtana Pasila on helposti saavutettavissa myös silloin, kun tulet paikalle suoraan muualta Suomesta autolla tai junalla, lentoasemalta tai satamasta.

Lentäen

Suomen suurin lentoasema, Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Matka taittuu junalla ja autolla noin puolessa tunnissa. Bussimatka kestää noin 40–50 minuuttia.

Matkaa lentoasemalta Messukeskukseen on 15 kilometriä, ja automatka kestää noin 15 minuuttia.

Laivalla

Helsinkiin pääsee päivittäin laivalla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Myös Puolasta on laivayhteydet Helsinkiin. Kaikilla Helsinkiin liikennöivillä varustamoilla on vuoroja, joihin voi ottaa auton mukaan. Satamista on hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja Messukeskukseen.

Autolla

Eri moottoriteiltä on helppo tulla Helsinkiin ja Messukeskukseen. Messukeskuksen alueella on noin 4600 parkkipaikkaa. Lisää pysäköintipaikkoja on läheisellä Helsinki Areenalla.

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä näyttelyviikonlopun aikana.

Junalla

Helsingin rautatieasema on aivan kaupungin keskustassa. Kaikki kauko- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan juna-asemalla, joka on Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Juna-asemalta on noin 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Junamatka Helsingin keskustasta Pasilaan kestää noin viisi minuuttia. Tutustu junien kulkutietoihin osoitteessa www.vr.fi.

Maailman Voittaja 2025 -näyttelyyn odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä eri puolilta maailmaa. Tervetuloa mukaan tapahtumaan!