Tittelit

Maailman Voittaja 2025 -näyttelyssä voi saavuttaa Juniori Maailman Voittaja 2025-, Maailman Voittaja 2025- ja Veteraani Maailman Voittaja 2025 -tittelin. Näyttelyssä voi myös saavuttaa Suomen muotovalion arvon.

Maailman Voittaja -koiranäyttelyn tittelit

”Juniori Maailman Voittaja 2025” -titteli annetaan junioriluokan parhaalle FCI:n tunnustaman rodun junioriurokselle ja juniorinartulle, joille tuomari on antanut laatupalkinnon ”erinomainen”.

”Maailman Voittaja 2025” -tittelin saavat CACIBilla palkitut, FCI:n tunnustaman rodun uros ja narttu. Niissä FCI:n tunnustamissa roduissa, jotka eivät ole oikeutettuja kilpailemaan CACIBista ”Maailman Voittaja 2025”-titteli jaetaan rodun parhaalle nuorten, avoimen, käyttö- tai valioluokan urokselle ja nartulle.

”Veteraani Maailman Voittaja 2025” -titteli annetaan veteraaniluokan parhaalle FCI:n tunnustaman rodun veteraaniurokselle ja veteraaninartulle, joille tuomari on antanut laatupalkinnon ”erinomainen”.

Suomen muotovalio

Suomen muotovalion arvon saavuttaa koira, joka on saanut kolme sertifikaattia näyttelystä Suomessa kolmelta eri tuomarilta. Vähintään yksi sertifikaateista on saatava koiran täytettyä 24 kuukautta. Suomen muotovalion arvon saavuttaa myös koira, joka saa sertifikaatin ja on saavuttanut jonkun muun maan valionarvon yli 24 kuukauden iässä.

Suomen juniorimuotovalio

Suomen juniorimuotovalion arvon saavuttaa koira, joka on saanut kolme juniorisertifikaattia näyttelystä Suomessa kolmelta eri tuomarilta.

Suomen veteraanimuotovalio

Suomen veteraanimuotovalion arvon saavuttaa koira, joka on saanut kolme veteraanisertifikaattia näyttelystä Suomessa kolmelta eri tuomarilta.

Maailman Voittaja 2025 -näyttelyyn odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä eri puolilta maailmaa. Tervetuloa mukaan tapahtumaan!